Reţeta pentru a-ţi transforma visele în realitate

Există o reţetă secretă pe care antreprenorii care îşi trăiesc visele o cunosc deja. Cum este posibil ca unii să trăiască viaţa pe care şi-au dorit-o, în timp ce alţii se întreabă cum ar fi arătat viaţa lor de vis? Sunt oare câţiva care se nasc cu talent, carismă şi îşi îndeplinesc visele, în timp ce restul trăiesc viaţa aşa cum este ea? Nu chiar. Adevărul este că există o formulă secretă, o reţetă adevărată, încercată,  pe care antreprenorii care îşi trăiesc visele ştiu că o poţi învăţa.

Acestea sunt cele patru ingrediente secrete pentru a-ţi transforma visele în realitate, astfel încât să poţi trăi viaţa pe care mereu ţi-ai dorit-o.

  1. Credinţa

Acest lucru se repetă din nou şi din nou, dar asta deoarece credinţa este de o importanţă capitală. Trebuie să crezi că eşti capabil să realizezi ce ţi-ai propus. Trebuie să crezi, de asemenea că meriţi ca visele tale să devină realitate. Înainte de împlinirea oricărui vis, a existat întotdeauna un gram de credinţă.

„ De fiecare dată când spui ce vrei şi ce crezi , eşti primul care aude asta. Este un mesaj pentru tine şi pentru ceilalţi legat de faptul că ceea ce crezi tu este posibil. Nu îţi impune limite.” Oprah Winfrey

Antreprenorii care îşi trăiesc visele nu s-au plafonat, nu şi-au impus limite pentru ceea ce şi-au dorit şi au realizat.

  1. Disciplina

Credinţa este un lucru minunat, este planul cu care îţi vei construi visele. Cu toate acestea, fundaţia pe care ai de gând să îţi construieşti visele va fi disciplina, însoţită de  munca zilnică necontenită.

„ Preţul succesului este munca grea, angajamentul la locul de muncă şi determinarea că dacă vei câştiga, dacă vei pierde, ai dat tot ce ai avut mai bun pentru a-ţi îndeplini sarcinile.” Vince Lombardi- fotbalist american.

Aceasta este formula pentru a câştiga la sport şi în viaţă. Trebuie să aveţi disciplină în acţiunile voastre dacă vreţi să vă trăiţi visele. Nick Woodman, fondatorul companiei legendare GoPro, ne-a împărtăşit importanţa disciplinei. Acesta susţine că: „Pentru a începe această afacere, m-am mutat cu părinţii mei, am mers la muncă şapte zile pe săptămână, 20 de ore pe zi. Mi-am scris viaţa  în aşa fel încât să progresez.”

Trebuie să fii dispus să munceşti şi să fii disciplinat pentru a-ţi atinge scopurile. Nimic nu se întâmplă fără credinţă, dar este nevoie şi de disciplină.

Viziunea

Viziunea este crucială pentru visele tale. Daniel Elk, fondatorul Spotify spunea: „Am pornit la drum mai degrabă încrezător, decât raţional, deoarece raţiunea te împiedică să crezi că e posibil.” Viziunea trebuie să îţi susţină visele, să le vadă îndeplinite, să îi inspire pe cei din jur şi să îi ajute, de asemenea, să îşi construiască viziunea proprie. Viziunea reprezintă, de asemenea, abilitatea de a te adapta, de a fi flexibil cu felul în care visele tale se desfăşoară.

Este capacitatea de a continua cu încrederea că ceea ce îţi doreşti se va îndeplini, chiar şi atunci când de-a lungul drumului tău vei da peste greutăţi, dezamăgiri, pierderi.

„Succesul este o combinaţie între muncă grea şi pasiune. Daca munceşti din greu pentru o perioadă lungă de timp, vei fi răsplătit.” Stanley Tang, fondatorul eMillions.

Vizunea începe cu motivaţie şi duce la îndeplinirea visului tău.

Confirmarea

Antreprenorii de succes îţi vor spune că viaţa viselor tale este marcată de numeroase succese şi momente suprarealiste. Niciodată nu „ajungi acolo”, deaorece în mod constant visul tău este într-o continua evoluţie. De aceea, este foarte important să te gândeşti pentru un moment cât de departe ai ajuns, deoarece visele tale devin „ţinte în mişcare”.

„Cei câţiva care fac, sunt invidia multora care doar vizionează ” Jim Rohn.

Fii invidiat de pe urma acestei reţete.

Notă: acest material este o traducere după The Recipe to Transform Your Dreams Into Reality

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>